Over ons

Dekar's Documents is een vertaalbureau dat is gevestigd in Valencia, Spanje.

Vanuit het zonnige zuiden van Europa willen wij onze klanten helpen te groeien en in de rol van vertaalpartner ondersteunen wij u waar mogelijk. Op die manier helpen we u tijd te besparen en over (taal)grenzen heen te werken.

Wij zetten net dat stapje extra om een vertaling, congrestolk of copywriter voor u te regelen. Als opdrachtgever merkt u dit vooral aan de inzet en professionaliteit van iedereen die bij ons bedrijf betrokken is. Kwaliteit, integriteit en oplossend denkvermogen staan hoog in het vaandel en zijn terug te zien in onze werkwijze. Wij denken met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.

We leven en werken in een digitaal tijdperk waar persoonlijke contacten steeds schaarser worden. En hoewel we hier in Valencia zeker met de tijd meegaan op technologisch gebied, kan dat stukje persoonlijke contact niet ontbreken in onze communicatie en omgang met u als klant.

Dus verwacht bij ons geen droge communicatie, maar een perfecte mix van kennis, ervaring en een persoonlijke benadering.

valencia, spain, architecture
architecture, towers, valencia
big city, cityscape, travel

Hulp nodig met een tekst?